Het ‘beste mobiele netwerk’ van Nederland

KPN introduceert de langverwachte e-sim!
12 april 2021
Amnez wordt onderdeel van Trends ICT Groep
18 mei 2022

Als Excellence Partner van KPN kunnen wij met trots mededelen dat KPN het beste mobiele netwerk van Nederland heeft. Ookla® heeft bekend gemaakt dat KPN als het ‘Beste Mobiele Netwerk‘ van Nederland uit de test is gekomen. T-Mobile won de vorige drie edities de snelheidstest, maar is nu ingehaald door KPN. Met een gemiddelde downloadsnelheid van 92,5 mb per seconde en een gemiddelde uploadsnelheid van 19,8 mb per seconde schiet KPN net T-Mobile voorbij.

Mobiele dekking
Ook qua dekking komt KPN als beste uit de test. Ookla® meet via smartphones waarop hun speedtestapp geïnstalleerd is of een netwerk bereik heeft op een locatie, en hoe sterk dat bereik is. In het afgelopen half jaar zijn er zo’n half miljoen test verzameld van de 177.000 toestellen waarop hun app geïnstalleerd is. Op basis van die informatie kwam Ookla® tot dit oordeel.

Gebruikmaken van het snelle en betrouwbare netwerk van KPN? Ontdek de mogelijkheden bij Amnez!