Amnez wordt onderdeel van Trends ICT Groep

Het ‘beste mobiele netwerk’ van Nederland
12 april 2021

Amnez wordt onderdeel van Trends ICT Groep.

Recent is het bericht naar buiten gebracht dat Trends ICT Groep en Amnez telecom & ICT de krachten gaan bundelen. Trends ICT Groep is al ruim 35 jaar specialist in de informatie- en communicatietechnologie. Regionale groei en landelijke dekking is de groeistrategie die Trends sinds 1986 nastreeft. Naast de hoofdvestiging in Rotterdam zijn er vestigingen in Amsterdam, Utrecht, Hoogeveen en vanaf 1 juni in Heerenveen. 

Wat was de aanleiding?
Amnez is vanouds een leverancier van mobiele telefonie, VoIP telefonie en IoT diensten met klanten door heel Nederland. Trends levert, naast deze diensten, een breed scala aan ICT diensten. Door het bundelen van onze krachten en het samenvoegen van de productportfolio, kunnen wij u nog meer ICT diensten leveren en u van dienst zijn vanuit meerdere locaties. Optimalisering en groei zijn twee kernwoorden in de reden voor deze overname. De directies van Trends en Amnez zijn verheugd met deze ontwikkeling en zullen alles in het werk stellen om u, als trouwe klant, goed te blijven bedienen.
 
Wat verandert er voor u?
U als klant zal weinig merken van de verandering. Het huidige Amnez team blijft uw aanspreekpunt en dit blijven we doen vanuit onze vestiging in Heerenveen.

Roelof Zweytzer, directeur van Amnez, zal de komende jaren Trends verder op de kaart zetten in Noord-Nederland om samen de groeiambitie waar te maken. Alle contracten en oplossingen blijven bestaan en ongewijzigd. Dit uiteraard met de kwaliteit die u van ons gewend bent.

Wij kunnen ons voorstellen dat deze wijziging vragen bij u oproept. Uiteraard kunt u ons persoonlijk bereiken voor eventuele vragen. Wij blijven bereikbaar op 0881344244 of via het rechtstreekse telefoonnummer van uw accountmanager.