Bedrijventerrein Heerenveen-Zuid kan op glasvezel.

Goed nieuws voor bedrijven in Heerenveen. Glasvezel Buitenaf zal in samenwerking met De Fryske Mienskip op glas glasvezel gaan aanleggen op het bedrijventerrein in Heerenveen-Zuid. Het gaat hier om een vraagbundeling hetgeen inhoud dat wanneer tenminste 30% van alle bedrijven op bedrijventerrein Heerenveen-Zuid aangeeft hiervan gebruik te willen gaan maken er ook daadwerkelijk super voordelig zakelijk glas zal worden aangelegd.

Mocht u gebruik gaan maken van super voordelig zakelijk glas van Glasvezel Buitenaf dan betaald u 12,98 per maand voor de glasverbinding en glasmodem aan Glasvezel Buitenaf. Er zijn dan geen eenmalige graafkosten of kosten voor het glasmodem. Tenminste als u zich voor 16 oktober 2020 aanmeld. Meld u zich na 16 oktober 2020 aan dan worden er graaf en aansluitkosten van 823,00 euro in rekening gebracht. Via Amnez kunt u over de glasvezel van Glasvezel Buitenaf super snel internet (en andere diensten) tegen zeer scherpe tarieven aanvragen. De aanvraag en aansluitkosten bedraagt eenmalig 45,00 euro.

Het glasvezelnetwerk van Glasvezel Buitenaf kan grote hoeveelheden data versturen, is supersonisch snel en uiterst betrouwbaar. Als uw bedrijf is aangesloten op glasvezel, kunt u gebruikmaken van diensten zoals internet en telefonie met de hoogste kwaliteit. Het fysieke glasvezelnetwerk en de diensten op het glasvezelnetwerk zijn gescheiden. Dit betekent dat het fysieke netwerk bij bedrijventerrein Heerenveen-Zuid door Glasvezel buitenaf wordt aangelegd. De diensten op het netwerk worden door Amnez aangeboden.