Mobiele telefonie

Gewoon goed bereikbaar kunnen zijn is essentieel. Goede telefonie is daarom onmisbaar voor uw organisatie. Met zakelijke mobiele telefonie van Amnez bent u verzekerd een oplossing die past bij uw wensen en eisen. Dit vullen wij aan met onze service en passie voor telefonie. Daar zetten wij ons keihard voor in. Iedere dag weer.

Vrijblijvend advies aanvragen

Uw voordelen van mobiele telefonie bij Amnez

Mobiele telefonie

Onafhankelijk en helder advies

Mobiele telefonie

Proactieve monitoring

Mobiele telefonie

Uitstekende service

Mobiele telefonie

Partner van alle providers

 
Proactieve monitoring
Wij doen ons best om altijd met het beste aanbod te komen. Maar uw organisatie en uw belgedrag kunnen veranderen. Dan wilt u natuurlijk niet onnodig te veel betalen. Wij monitoren dit actief en stellen bij daar waar nodig. Zodra wij zien dat u uw bundels overschrijdt, krijgt u van ons een signaaltje. Zodat u er zich geen zorgen om hoeft te maken.
 

KPN Excellence Partner

Vodafone Strategic Partner

T-Mobile Unlimited Partner
Partner van alle providers
Wij leveren en bieden service voor alle providers. Wij laten ons hierin niet sturen door een provider. U kunt er dus zeker van zijn dat het advies dat wij bieden perfect aansluit bij uw unieke situatie.
 

Vrijblijvend advies nodig? Wij helpen graag!

U wilt graag vrijblijvend advies voor uw mobiele telefonie? Een goed advies begint met een goed gesprek. Daarvoor komen wij het liefst langs. Tijdens ons gesprek inventariseren wij uw wensen en behoeften. Daarna stellen wij een op maat gesneden en helder advies voor u op. Dit advies komen we dan graag persoonlijk aan u presenteren. Leren we elkaar direct goed kennen.

Vrijblijvend advies aanvragen

Wij werken met trots voor onze klanten